log in

Nyheter

GET-liga spiller klar

  • Skrevet av Redaksjonen
Joachim Jensen Foto: Arild Åssveen, arild@maxiprint.no Joachim Jensen
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Joachim Jensen er klar for Ringerike Panthers etter flere sesonger i Lillehammer. Med over 200 GET-liga kamper i sekken tar han nå altså turen til Hønefoss.
 
Joachim (f. 91) er center og har spilt i Lillehammer siden 2009, med unntak av 2010/11 sesongen da han spilte i hjembyen Bergen. Vi er veldig stolte og glade over å ha sikret oss Joachim for neste sesong. Selv om han bare er 25 år har han altså spilt over 200 kamper for Lillehammer og blitt en ordentlig rutinert spiller. Hans gamleklubb beskriver han som en som jobber og kjemper i hvert eneste bytte, i tillegg til å være en viktig bidragsyter i undertall der han blokkerer et betydelig antall skudd. 
 
Trener Boork har følgende å si om det nyeste tilskuddet i Panthers-troppen: Vi är glada över att Joachim valde att fortsätta sin hockeykarriär i Hönefoss. Han är i grunden en uppoffrande lagspelare som resten av gutta i Panthers. Han kommer att ge oss erfarenhet och ledarskap. Vi menar också att det finns mycket offensiv kapacitet att hämta från Joachim till laget.
 
Joachim og Lillehammer hadde egentlig en avtale som strakk seg ut neste sesong, men Joachim ønsket nye utfordringer, der han kunne legge mer vekt på jobb. Jeg vil spille for Ringerike fordi jeg ble trigga av helhetspakken med hockey og jobb som virker veldig spennende. Jeg har stor tro på opplegget i Panthers og føIer det passer fint for meg. I tillegg så har jeg fått en jobb som jeg kan kombinere med hockeyen som virker spennende. Så jeg gleder meg veldig til neste sesong med Panthers og tror det kan bli masse moro, forteller Jensen.
 
Vi ønsker Joachim Jensen hjertelig velkommen til Ringerike!
 
 
facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account