log in

Nyheter

Årets første ny-signering

Årets første ny-signering Foto: Ringblad

En gammel kjenning returnerer til Ringerike etter ett år i Oslo: Jonas Moen er klar for spill neste sesong!

Med sine 166 kamper på høyeste nivå i Norge for Manglerud og Kongsvinger, samt god kjennskap til Ringerike etter sine to sesonger her fra 2015 til 2017, er vi sikker på at han blir en viktig brikke i laget. Jonas Moen er en skikkelig lagspiller og er blant annet godt kjent for hardt arbeid og stor oppofring.

Martin Boork er veldig fornøyd med å ha Jonas med på laget til høsten: I Jonas får vi ”hem” en skridskostark spelare som med sin direkta spelstil kommer att vara nyttig för oss. Jonas är en krigare men också en smart och erfaren spelare som kan spela som cf/fw på alla positioner. Sist men inte minst har han höga krav på sig själv och sin omgivning och vet väldigt väl vad som väntar i GET, han är en ledartyp på isen som alltid tar ansvar. Vi är såklart glada och stolta att få ha Moen med oss i en spännande säsong.

- Det skal bli veldig moro å spille for Panthers igjen, og er det én klubb jeg unner suksess, er det Ringerike! Klubben og alle rundt som gjør alt for oss spillere, skal ha veldig mye av æren for at Panthers har kommet der de er nå. Det er fullt fortjent! Så nå gleder jeg meg bare til å krige med blod, svette og tårer på isen, i en tøff, men kul sesong sammen med gutta. Og vi har ingenting å tape, kun alt å vinne! Jeg har stor tro på at Panthers skal bite godt fra seg neste sesong. Jeg gleder meg, forteller hovedpersonen selv.

Velkommen tilbake, Jonas!

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account