log in

Nyheter

Adolfsen klar for neste sesong

Adolfsen klar for neste sesong Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Norsk/ svenske Andreas Adolfsen, 21, er klar for en ny sesong i Panthers-drakta! 2017/18 sesongen var Andreas sin første sesong hos oss og også hans første på seniornivå. Sammen med Mikael Hansson kom Andreas til oss fra Mora IK og spill i J20 SuperElit, det samme som Melin og Westman gjorde for flere år siden.

I Ringerike er vi vant til å se den høyrefattede spilleren på back-posisjon, men han har også spilt forward i flere sesonger. Andreas tok flere steg etter hvert som månedene gikk og utviklet seg mye i sin første sesong hos oss.

- Andreas hade en riktigt fin utvecklingskurva under säsongen ifjol. Växte sakta men säkert till att göra en stabil första seniorsäsong. Det finns mycket hockey att hämta i Andreas och får han fortsätta på samma sätt i år kommer han att bli viktig för oss. Har tagit nya steg nu på sommarträningen och blir bara bättre. Ska bli spännande att få jobba med han på en lite större scen i GET, forteller Martin Boork.

Selv sier Andreas: Jeg er veldig takknemlig over å få sjansen til å fortsette i Ringerike ett år til. Jeg har hatt et veldig utviklende første år her å jeg trives veldig godt med alt fra jobben min til alle rundt laget. Jeg syns vi har en veldig bra moral i laget og alle ser klare ut til å legge inn den jobben som må til for å kunne konkurrere mot dem beste i landet. Nå håper jeg også at vi får like bra støtte på tribunen som vi hadde i kvaliken så skal dette bli veldig moro.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account