log in

Nyheter

Engesveen fortsetter i Ringerike

Engesveen fortsetter i Ringerike Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Joachim Engesveen har re-signert og er dermed klar for neste sesong.

Forwarden som kom til oss på lån fra Lillehammer for to år siden har siden den gang spilt seg godt inn i laget og blitt en viktig brikke for oss. Han er alltid en trussel foran motstanderens mål og har bidratt med mange scoringer. Så langt har det blitt 49 mål og 25 assist på 67 spilte kamper i svart og gult, og mer blir det til høsten.

Dere som har fulgt oss tett vet godt hvem vi har signert og hva vi får. Boork har følgende å si om signeringen av Joachim: Engesveen har vi alla lärt känna som en måltjuv som producerar oavsett vem han spelar med eller mot. Det jag och Per gillar är hans spel utan puck är mycket bättre än tidigare. Speciellt sista delen av säsongen visade Joachim prov på att han också mästrar dom höga krav vi har i vår defensiv. Finns fortfarande mycket att hämta i Joachim och får han bara ett/två år med bra träning och bra motstånd kan det fort bli matcher med isbjörn på tröjan!

Selv sier Joachim: Jeg er veldig glad for å fortsette i Ringerike. Har vært her i 2 år nå og trives kjempebra, så jeg gleder meg til en ny sesong! Det ser ut som vi blir et bra lag som jeg tror kan overraske mange. Med en knallhard sommer med mye trening så blir det bra og endelig starte en spennende sesong i august.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account