log in

Nyheter

FJORDKRAFT-LIGAEN!

Det ble onsdag 24.03.21 besluttet at Ringerike rykker opp til Fjordkraft-ligaen. Før sesongen ble det laget klare retningslinjer på hva som skulle gjelde dersom sesongen ikke kunne fullføres, disse er det nå vedtatt at følges. Det har vært diskutert om FKL skulle utvides til 12 lag, men slik blir det altså ikke:

- Forbundsstyret var klare på at man skal stå på vedtaket som ble gjort før sesongstart. Dette handler om forutsigbarhet for klubbene og sportslig mener vi det er best for norsk ishockey med 10 lag i Fjordkraft-ligaen, forteller ishockeypresident Tage Pettersen etter kveldens styremøte.

- Vedtaket innebærer at Narvik rykker ned til 1.divisjon mens Ringerike rykker opp til Fjordkraft-ligaen, avslutter Pettersen.

Om opprykket sier Martin Boork følgende: 

- Det er veldig fint å endelig få den beskjeden. Uten tvil. Selvfølgelig er det gledelig å være tilbake der vi ønsker å være. Og så er det litt lettelse etter det som har skjedd den siste tiden. Det er en blanding av mye følelser akkurat nå. Vi er stolte over hva vi har fått til siden nedrykket for to år siden. Vi har holdt sammen gjennom motgangen og jobbet oss gjennom en tung periode. Gutta har levert fantastisk bra på isen og jeg vil gi dem all ære for det. Nå får vi sjansen til å yppe oss med de store gutta igjen. Det ligger vanvittig mye hardt arbeid bak dette.

Tabellen for sesongen 2020/21 kan du se her.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account