Panthers på is

on_ice_2012

I forrige uke kunne a-laget endelig gjennomføre sin første istrening etter en noen forsinket start på sesongen.

En lettere istrening ble gjennomført på 75 min og Martin Boork hadde følgende å si om treningsopplegget i starten av sesongen:

- Først og fremst skal vi la guttene få lov å gå seg litt varme i utstyret. Det er litt forskjellig fra spiller til spiller hvor fort det går, men vi har ikke noe stress nå i starten av sesongen. Deretter kommer utfordringen med å få dette nye laget til å bli samspilt, noe vi har litt over en måned på oss til å etablere. Det hele vill være en prosess som vi får ta etappe for etappe, men akkurat nå bare koser vi oss med å være igang igjen!

Panthersupportere kan glede seg over en meget spennende tropp. Hele 12 nye spillere på årets lag betyr at treningskampene kommer å bli intressante
å følge med på.  I tillegg til spillere som var klare før sommeren, har David Langseth(Storhamar), Andre Monge(MS), Tobias Sjödin(Härnösand) og Olle Strömvall(Härnösand) blitt med på laget.

Alrede på torsdag(16/8) kan Ringerike møte MS i en første treningskamp.

- Ja det stemmer at vi prøver å få en ekstra kamp alrede på torsdag, men dette er ikke bekreftet enda. Vi får se om det blir noe av den kampen. Om det ikke går i orden så er Skien første motstander den 19/8 på bortebane, sier Martin Boork.

Som sagt, en spennende oppkjøring mot seriestart er i gang! Følg med.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Ringerike Ishockeyklubb