ice-effect

Aktivitetstilbud

Dette er en samleside for alle våre aktiviteter i Ringerike Ishockeyklubb. Her finner du grunnleggende informasjon om de ulike tilbudene. Vil du vite mer kan du klikke deg inn på boksene under. Ønsker dere mer informasjon eller er litt usikker på hva som kan passe deres barn, så kan dere ta kontakt via skjema nederst på siden.

Sted for all aktivitet: Schjongshallen, Ringeriksgata 11, 3503 Hønefoss.

Påmelding: Skjema nederst på siden, eller på undersidene.

Utstyr: Alt utstyr kan lånes i starten hvis man ønsker å prøve seg fram. På lagenhetene og Hockeyskolen er fullt utstyr påkrevd. Se mer informasjon om utstyr her. For nybegynnere på skøyteskolen anbefaler vi varme klær og votter, og ta gjerne med egen hjelm (sykkelhjelm, etc.). På lagtreninger er fullt ishockeyutstyr et krav (kan lånes i starten).

 

#

Hvorfor skøyter og ishockey?

Ishockeysportens særegne kombinasjon av skøytegåing, kølle og puck gjør at den skiller seg fra det meste annet, ishockey oppleves derfor som ekstremt morsomt. I tillegg utvikler aktiviteten blant annet balanse, motorikk, koordinasjon og stabilitet, ferdigheter som vil være nyttig å ha med seg senere i livet.

Vi i Ringerike Ishockeyklubb ønsker at ishockey skal være for ALLE barn og unge, uansett bakgrunn, og vi vektlegger det sosiale like mye som det som skjer på isen. Ishockey er litt annerledes fra mange andre aktiviteter da det tar litt mer tid å gjøre seg klar til trening og ta på seg utstyret. Det gjør at barna gjennom garderoben får en helt annen sosial tilhørighet enn mange andre steder ved at man naturlig tilbringer litt mer tid sammen som en større gruppe.

Vil du lese mer om ishockey, se Ishockeyforbundets nettsider.

ice-effect
Lyst til å begynne med ishockey og vil vite mer?

Send oss gjerne litt informasjon og spørsmål dere måtte ha, så setter vi dere i kontakt med riktig nivå/gruppe.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri