Bli bedre kjent med U8

Bli bedre kjent med U8

U8, team 2016, er neste lag ut i serien hvor vi presentere alle breddelagene i klubben.

 

Laget består av: Elias, William K, Gustav, Petter, Dovydas, Mikkel, Noah, Odin, Henrik, Sigurd, William S, Oliver.

Alle spillerne er fra forskjellige skoler i regionen, herav Ringerike, Jevnaker og Hole. Ved sesongstart i 2022 var vi 4 spillere, men ryktet om laget spredte seg i miljøet, herav skøyteskolen og hockeyskolen! Vi vokste raskt og er nå ved sesongslutt 12 spillere på laget! Vi har gjennom sesongen jobbet kontinuerlig med rekrutering igjennom skøyte og hockeyskolen.

Utviklingen i laget har vært helt formidabel! Gutta fikk raskt lagfølelse for hverandre. De har utviklet ett samhold som inneholder omsorg, kameratskap, viljestyrke og konkurranseinstinkt, og vi kan love at guttasteming i garderoben er ett faktum! Laget er opptatt av å rose hverandre både etter trening og kamper. Vi hører stadig at de sier: Godt spilt gutta! Dette sier mye om samholdet i laget.

Foto: Bjørn Johnsen

 

Hovedtrener Tom og Assistenttrener Andreas har fokus på: at hockey er for alle, hver enkelt spiller, god teknikk, puck og køllekontroll, kommunikasjon, at laget skal spille godt sammen og sist, men ikke minst lek og spill! Vi ser at denne kombinasjonen fungerer godt. Til neste sesong ser vi fram til: Jobbe enda mer med rekrutering, for å bygge ett enda mer solid lag. Videreutvikling av laget, cuper, treninger, ny sesong med A-laget og det fine hockeymiljøet og videreutvikling av lederteamet. Vi har troen på at god kommunikasjon i ledergruppa (trenere/lagledere) og med foreldrene skaper trygge spillere og ett godt fundament for samhold i laget fremover. Vi gleder oss veldig til det videre samarbeidet med den utrolig flotte og veldig engasjerte foreldregruppa vi er så heldige å ha!

Foto: Bjørn Johnsen

 


For Ringerike Panthers U8 står A-laget høyt, og vi merker at de er en stor inspirasjon for alle våre spillere! Vi har noen sitater som gutta våre har kommet med som vi syns er verdt å få ut!

  • Gutt 1: Jeg skal blir verdens beste hockeykeeper som #33 Petterson!
  • Gutt 2: Jeg skal bli verdensmester i ishockey med Ringerike Panthers!
  • Gutt 3: (Mistet begge fortenner): Nu ser jag ut som en riktig hockeyspelare!
  • Gutt 4: Jeg skal bli verdens beste hockeyspiller!

Foto: Bjørn Johnsen

 

Vil du vite mer om U8 eller har barn som vil være med på trening?
Ta kontkakt med laglederne:
Marit Leine – 975 06 927
Caroline Henriksen – 478 40 135
Irute Puskunigiene – 939 85 301

Marit Leine

Lagleder

marit.leine@gmail.com 97506927

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss