Dragons Cup sett gjennom en treners øyne

Dragons Cup sett gjennom en treners øyne

Følg U9 sin opplevelse av Dragons Cup gjennom øynene til trener Magnus Krydsby.

Ringerike Gul og Ringerike Svart pakka baggen og var klar for en veldig spennende helg på Hamar. Ni kamper på hvert lag, sove i et klasserom, siste kvallik kamp til A-laget hjemme i Schjongshallen. Det var nok av ting å være spente på.

Det ble ikke lange tia etter skolen på fredag før Mille, Theo, Tommy, Collin, Martinius, Casper, Oliver, Birk, Jack, Kevin, Edward, Oscar, Brage, Theo V, Daniel, og Henrik satt snuta mot CC Amfi og Hamar. Sander som brakk leggen i vinterferien måtte bli igjen hjemme.

Fredag gjorde alle foreldrene klart klasserommet og kl 19 dro alle, da tok Amund og Magnus med seg gjengen ned på kveldsmat. Med kamper kl 08:05 dagen etter var målet å spise kvelds for deretter å begynne og roe ned en litt overspent gjeng. Med gode erfaringstips fra da U11 var på tur, ble telefoner og skjermer samlet inn kl 21, og kl 22 var det helt stille.

Allerede klokken 06:30 da var det på tide å stå opp, få på de fremlagte klærne og gå ned til frokost. Første natta hadde gått veldig bra og gjengen spiste bra frokost. Ringerike Svart som hadde kamp først skulle åpne mot Lillehammer, senere skulle Ringerike Gul åpne mot Skedsmo.

Så gikk det slag i slag med mange kamper mot masse spennende lag. Leangen, Astor, Sparta, MS, Vålerenga, Hasle Løren og Storhamar. Lag som var flinke til å skjerme puck, og lag som var flinke på skøyter. Det som er gøy å se er hvor flinke vi på Ringerike er til å gå på skøyter og sentre puck. Fokuset på skøyteteknikk er tydelig og det syntes. Det får vi masse tilbakemeldinger på.

Lunsj og middag gikk sin gang og vi skulle nå opp i klasserommet der godteri og kvallikkamp sto på programmet. Og for en opplevelse det ble. Sjeldent har jubelen og lettelsen stått mer i taket i det klasserommet på Hamar. Ringerike spiller i toppen også neste år. En facetime runde da hele laget fikk være med inn i garderoben gjorde enden på dagen komplett. Kl 21:30 sov alle.

06:30 (05:30) p.g.a en ganske teit klokke snuing.. det var litt seigt å få alle opp, men de kom seg opp og ned til frokost det bar. Spiste godt gjorde alle igjen og vi var klare for dag to.

For en cup, og for en opplevelse. Alle utespillere fikk følelsen av å score mål, masse bra pasningsspill, mye bra keeperredninger, lagmoral og støtte. Dette laget er veldig spesielt, for en fantastisk gjeng som vi kommer til å glede oss over i mange år fremover.

Tusen takk for en fin tur og en super sesong, vi er klare til å ta nye steg og skape flere minner etter sommeren.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss