Oppstart Skøyteskolen 2022/2023

Oppstart Skøyteskolen 2022/2023

Vi håper mange gjør som oss og gleder seg masse til oppstarten for neste sesong allerede nå. Vi starter opp igjen breddeaktiviteten i august og uke 41 blir det oppstart for kommende sesongs Skøyte- og hockeyskole.

Etter endt sesong gjennomførte vi en evaluering for dem som har deltatt på Skøyteskolen i høst. Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldingene og vil bruke dette til å gjøre tilbudet enda mer attraktivt kommende sesong. I evalueringen kom det fram at både dag og tidspunkt for fjorårets arrangementer var både gunstig og ønsket videre. Det tar vi med oss, og det betyr da at vi fortsetter med Skøyteskole fra kl 16.45 (organisert aktivitet fra kl.17.00) på onsdager.

Fjorårets sesong var en stor suksess med så mange som 158 skøyteglade barn innom dørene i Schjongshallen. Vi håper at Skøyte- og hockeyfeberen vedvarer og at flere ønsker å bli med på isen igjen til høsten - kanskje også med flere venner og venniner også. 

Oppstart for Skøyte- og Hockeyskolen blir i uke 41

Tilbudet vil fortsatt være gratis og vi stiller opp med utstyr til låns for dem som trenger det. 

  • Tilbudet gjelder jenter og gutter født 2013 og yngre.
  • For ungdom født 2010 eller eldre, startes det opp et nytt nybegynnertilbud til høsten, kalt Utviklingsgruppen. Les mer her. 
  • For dem som er 2012-2010 og har lyst til å prøve ishockey kan ta kontakt med oss via siden Spille på lag, så finner vi sammen den beste inngangen for dere.

Trykk her for å lese mer om tilbudet. Påmelding via lenken under eller på undersiden. 

Påmelding Skøyteskolen 2022/2023

Panther'n gleder seg masse til å møte sine venner igjen til høsten, og håper også på å bli kjent med flere nye.

Even Tangen Fosse
Even Tangen Fosse

Leder Hockey Akademiet,Administrasjon

even@ringerikepanthers.no 95790152

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss