Sesongavslutning Skøyteskolen

Sesongavslutning Skøyteskolen

Sesongens skøyteskole ble avsluttet med besøk av Panther'n og utdeling av is og diplomer til barna. Det var stor stemning og vi i Ringerike Ishockeyklubb er takknemlige for at så mange som 158 barn har vært innom vår Skøyteskole denne sesongen.

Det ble mye dans og mange klemmer for Panther'n på onsdagens avslutning. Man kunne kjenne på stemningen allerede fra barna gikk inn dørene i ishallen at det i dag skulle skje noe spesielt. Barna var spente og det var nesten som å vente på julenissen når de snørte på seg skøytene for siste gang denne sesongen. Like før lysene ble slukket for den velkjente is-discoen så skjedde det de alle hadde ventet på. Panther'n entret isen!

Stor glede da Panther'n entret isen. Foto: Privat

Barna strømmet bort, noen mer forsiktige enn andre, men de aller fleste fikk seg en klem og fikk danset litt sammen med dagens store høydepunkt. Det var fint for Panther'n at barna hadde blitt så flinke på skøyter i løpet av sesongen, for det var glatt for de store potene ute på isen, så litt hjelp og støtte var det godt å ha. 

Etter isen var det utdeling av diplom og ispinner til alle barna. Trenere fra klubbens barnelag var tilstede for foresatte som ønsket å høre mer om veien videre til å spille på lag. 

Vi takker alle barn som har deltatt, alle som har vært med som trenere og ledere, og andre som har bidratt til å gjøre dette til et populært arrangement i regionen. Like fullt takker vi alle dere som har spredd ordet om ishockey og Skøyteskolen ute i distriktet. Det har vært en fantastisk sesong hvor litt over 150 barn har vært innom hos oss i løpet av høsten og vinteren. Ekstra gledelig er det at 40 % av deltakerne har vært jenter, og at vi har mye spennende på gang også med jentehockeyen i Hønefoss.

PS!  Lørdag 23.april arrangerer Ringerikskraft åpen dag i Schjongshallen, her er alle barn velkommen til å delta. 

Panther'n ble ikke mindre populær når det var utdeling av is til barna. Foto: Privat

Skøyte- og hockeyfeber

Til tross for enda en sesong med noe begrensinger, restriksjoner og avlysninger har vi hatt en fantastisk vekst på vår Skøyteskole denne sesongen. Mange ivrige barn i alderen 2-13 år har vært innom Skøyteskolen, og flere har også tatt veien videre til barnelagene våre.

Det merkes at skøyte- og hockeyfeberen bruser i Hønefoss for tiden og man ser barn ikledd klubbens logo og farger overalt. Vi håper dere alle har hatt en god tid på årets skøyteskole og at det har gitt mersmak til fortsettelse. Dere er alle velkommen tilbake til høsten, og skulle det være slik at skøytefeberen ikke har lagt seg helt enda, så finnes også muligheten for å prøve seg på lag etter påske (barn født 2016 eller eldre).

Skøytefeber og Panther'n-feber. Foto: Privat

Fra Skøyteskole til lag

Vi ønsker å invitere dem som ønsker å fortsette på isen framover mot sommerferien til å bli med på lagtreninger med sitt aktuelle årskull. Vi har hatt flere tilfeller de siste månedene hvor barn har gått fra Skøyteskolen inn på lagene, og trenerne er godt forberedt dersom flere ønsker dette. Ta kontakt via skjemaet på siden for å Spille på lag her hvis det er av interesse. 

Panther'n måtte ha litt hjelp både på og av isen, men det var ikke noe problem. Her bidrar både store og små. Foto: Privat

Neste sesong

Vi er allerede i gang med planleggingen av neste sesong, og det vil komme mer informasjon om oppstart til høsten i løpet av mai.

 

TUSEN TAKK!

Til alle som har deltatt, og alle som har bidratt under Skøyteskolen.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss