Utendørs skøytebaner

Utendørs skøytebaner

Vi vet det er stor etterspørsel på is nå som det er en liten julepause for Skøyteskolen og i annen aktivitet. Derfor har vi satt sammen en oversikt over utendørs skøytebaner i lokalmiljøet. Vi krysser fingrene for mer kulde slik at det dukker opp enda flere steder å drive aktivitet på isen under romjulen og utover vinteren.

Ved å trykke på den isbanen du ønsker å besøke så kommer du frem til skøytebanens Facebook-side eller en google maps link. På Facebook-sidene finnes det mer informasjon om status og beliggenhet.

Er det noen baner vi ikke har nevnt? Gi oss beskjed så legger vi de inn i listen.

Jevnaker Kunstisbane

Skøytebanen Steinsåsen

Hallingby Skøytebane

Furumoen (Sokna)

Nakkerud

Almemoen Skøytebane (Her jobbes det med å få banen klar i løpet av helgen)

All ferdsel på is skjer på eget ansvar og vi oppfordrer alle til å bruke hjelm. Er du ute på et vann er det ekstra viktig å holde seg innenfor oppmerkede områder. Det er aldri noen garanti for at isen er like tykk over alt. Med det i minne ønsker vi dere fine turer på isen!

Låne utstyr i julen? Besøk BUA Ringerike 22.desember!

I Ringerike, Hole og Jevnaker er vi så heldige at det finnes fantastiske tilbud for utlån av aktivitetsutstyr helt gratis. Sjekk ut BUA sine nettsider for mer informasjon. 

Skøyter og annet utstyr kan du låne hos BUA. BUA Ringerike har åpent torsdager kl. 14-18. Siste åpne dag før jul er 22.desember. Utstyret som lånes denne dagen kan man ha fram til uke 1 før det leveres tilbake.

Mer informasjon om åpningstider hos de lokale utlåndsstedene til BUA:

BUA Ringerike

BUA Hole

BUA Jevnaker

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri