Vel gjennomført vintercamp!

Vel gjennomført vintercamp!

Mandag til onsdag i vinterferien ble det arrangert hockeycamp i Schjongshallen. Her var det mange ivrige barn og ungdommer som valgte å bruke vinterferien sin på litt ekstra ishockey.

Totalt var det 34 deltakere, fordelt på gutter og jenter i alderen 6-15 år, som alle fikk fine opplevelser med masse istid, lek, sosialt og samtidig muligheten til å bli kjent med sine helter fra A-laget.

Dagene startet med oppmøte kl. 08.00 for forberedelser til dagens første time på is. På isen ble det gjennomført tekniske øvelser for individuelle ferdigheter, og deltakerne ble delt opp i flere grupper ut fra alder.

Godt fokus hos den eldste gruppen hvor individuelle ferdigheter og utvikling var fokus.

Etter morgenøktene på isen gikk vi samlet opp til Benterud skole hvor vi har vært så heldig å få låne den flotte gymsalen. Her ble det gjennomført flere forskjellige aktiviteter som hinderløype, basketball, fotball, innebandy og litt basisøvelser.

Høy aktivitet i gymsalen på Benterud.

Etter aktivitet på Benterud var det tilbake til ishallen for en liten lunsj før det igjen var på med skøyter og ishockeyutstyr. På dagens andre istrening var igjen tekniske øvelser hovedfokus, men det var også flere ulike former for smålagsspill.

Dagene var fylt med masse aktivitet og ekte idrettsglede, og vi er glade for at så mange barn og ungdommer vil bruke ferien sin på fysisk aktivitet og ekstra trening.

Vel gjennomført camp for både store og små. Forberede - Fullføre - Glede!

Vi ønsker også å rette en stor takk til alle som var med og bidro til at dette ble gode dager i Schjongshallen.

Tusen takk til Malin, Linda-Merethe og Aina som hjalp til utenfor isen, Henrik Andresen fra U15 som bidro på- og utenfor isen, og til gjengen fra A-laget som deltok som instruktører: Brett Perlini, Jonas Hodt, Mathias Landa, David Åslin, Reid Petryk, Kenneth Pappalardo og Even Tangen Fosse.

Under kan du se flere bilder fra campen.

Noen slitne barn var det også på campens siste økt. Da var det greit å kunne ligge litt ned og følge med på David Åslin på den andre gruppen.

Ekte Panthers-ånd. Sanna på U12 hjelper Tommy på U8 med å få på seg utstyret når han skal prøve seg som keeper.

Det var stort når A-lagets poengkonge David Åslin kom på besøk. Her ble det delt noen tips og triks, og kanskje ble det gjort noen ekstra forsøk på "Åslin-Challenge"?

Ønsker du å se flere høydepunkter fra campen kan du ta en titt på vår instagram- eller facebookside. Lenker finner du nederst på siden.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss