Vellykket jentedag i Schjongshallen

Vellykket jentedag i Schjongshallen

Fredag 15.oktober ble det i forbindelse med World Girls' Ice Hockey Weekend arrangert Hockeydag for jenter i Schjongshallen. Vi hadde besøk av 25 superfornøyde jenter ute på isen som fikk prøve seg på skøyter, leke og prøve ishockey. Dagen ble avsluttet med is-disco, utdeling av diplomer og premier til alle deltakerne.  

Vi åpnet dørene kl. 17.00, hvor deltakerne ble mottatt ved inngangen i ishallen. Her var det registrering, samtidig som det ble funnet fram låneutstyr for dem som trengte det. Når alle var på plass og hadde fått på seg utstyrer, kunne jentene endelig komme seg ut på isen. 

Nye deltakere

Det var flere deltakere som var helt nye i Schjongshallen denne kvelden. Disse fikk grunnleggende skøyteoppæring av Håkan, og stemningen så ut til å være helt topp etterhvert som jentene fikk kontroll på balansen. Flere av jentene har i ettertid meldt seg på Skøyteskolen, noe vi er utrolig glade for!

Håkan, som også er instruktør på vår Skøyteskole, ga jentene opplæring i skøyteferdigheter. Fra å starte med å krype på isen - til å reise seg - og tilslutt opp og gå på skøytene og leke.  Foto: Bjørn Johnsen

Fornøyde jenter

I tillegg til de nye jentene deltok flere av klubbens aktive jenter denne kvelden. Noen deltok i leker og aktiviteter, mens flere av de erfarne jentene var helt fantastiske og hjalp de nye jentene med sine første skøyteskjær. Vi er stolte av de eldre jentene som hjalp til, det er slik vi gjør det i Ringerike Ishockeyklubb, tar vare på hverandre!

Helena, keeper på U13 stiller gledelig opp når nybegynnerne ønsker fart! Foto: Bjørn Johnsen

Vi avsluttet isøkten med litt is-disco, før vi tok turen opp i kafeteria for litt informasjon om aktivitetstilbud og utdeling av is og premier til jentene. Når lyset gikk av og musikken på ble det magisk stemning i hallen. Da var det ikke lenger problemer med balansen, eller vonde føtter etter en time i skøytene, da var det dansemoves, latter og sang som gjaldt. 

 Magisk stemning i lysshowet. Foto: Bjørn Johnsen.

Super stemning blant jentene! Foto: Bjørn Johnsen

Tusen takk til alle som møtte opp denne kvelden!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss