ice-effect

Nybegynner tilbud

I Ringerike er hockey for alle. Vi har nybegynnertilbud som passer både for barn og for ungdom. Tilbudene gjelder både jenter og gutter som har lyst til å prøve ishockey eller lære seg å gå på skøyter.

Skøyte- og Hockeyskolen er et nybegynnertilbud for barn som er 9 år eller yngre.

Er man 10-12 år vil det tas en løpende vurdering for å finne den beste inngangen til ishockey for individet, både sportslig og sosialt. Ta kontakt via skjema på undersiden Spille på lag, så finner vi sammen den beste inngangen til ishockey.

Utviklingsgruppen er et nybegynner tilbud for ungdom 12-16 år.

#

Hvorfor skøyter og ishockey?

Ishockeysportens særegne kombinasjon av skøytegåing, kølle og puck gjør at den skiller seg fra det meste annet, ishockey oppleves derfor som ekstremt morsomt. I tillegg utvikler aktiviteten blant annet balanse, motorikk, koordinasjon og stabilitet, ferdigheter som vil være nyttig å ha med seg senere i livet.

Vi i Ringerike Ishockeyklubb ønsker at ishockey skal være for ALLE barn og unge, uansett bakgrunn, og vi vektlegger det sosiale like mye som det som skjer på isen. Ishockey er litt annerledes fra mange andre aktiviteter da det tar litt mer tid å gjøre seg klar til trening og ta på seg utstyret. Det gjør at barna gjennom garderoben får en helt annen sosial tilhørighet enn mange andre steder ved at man naturlig tilbringer litt mer tid sammen som en større gruppe.

Vil du lese mer om ishockey, se Ishockeyforbundets nettsider.

ice-effect

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss