ice-effect
Hjem
#

Hvorfor skøyter og ishockey?

Ishockeysportens særegne kombinasjon av skøytegåing, kølle og puck gjør at den skiller seg fra det meste annet, ishockey oppleves derfor som ekstremt morsomt. I tillegg utvikler aktiviteten blant annet balanse, motorikk, koordinasjon og stabilitet, ferdigheter som vil være nyttig å ha med seg senere i livet.

Vi i Ringerike Ishockeyklubb ønsker at ishockey skal være for ALLE barn og unge, uansett bakgrunn, og vi vektlegger det sosiale like mye som det som skjer på isen. Ishockey er litt annerledes fra mange andre aktiviteter da det tar litt mer tid å gjøre seg klar til trening og ta på seg utstyret. Det gjør at barna gjennom garderoben får en helt annen sosial tilhørighet enn mange andre steder ved at man naturlig tilbringer litt mer tid sammen som en større gruppe.

Vil du lese mer om ishockey, se Ishockeyforbundets nettsider.

#

Skøyteskolen

Et gratis nybegynnertilbud for barn som har lyst til å lære og stå på skøyter og prøve ishockey.

Les mer

Kommende aktiviteter

08
oktober

13:30 - 15:00

Alle

Jentenes Hockeydag - World Girls' Ice Hockey Weekend

Vi arrangerer åpen hockeydag for jenter og kvinner i forbindelse med verdens helg for jente-ishockey. WGIHW er et internasjonalt arrangement som finner sted i mange land over hele verden. Vi vil selvfølgelig være med på dette og inviterer til åpen dag for jenter i alle aldre lørdag 8.oktober.

12
oktober

Alle

Oppstart Skøyteskolen 2022/2023

Vi håper mange gjør som oss og gleder seg masse til oppstarten for neste sesong allerede nå. Vi starter opp igjen breddeaktiviteten i august og uke 41 blir det oppstart for kommende sesongs Skøyte- og hockeyskole.

16
november

08:30 - 14:00

Alle

PlanHockeyDag

Som et tilbud til barn og unge i klubben ønsker vi å skape aktivitet i hallen på dagtid under skolenes planleggingsdager. Det blir et lavterskeltilbud, hvor vi holder hallen åpen for våre spillere i bredden, og stiller med lunsj til barna som ønsker å delta. Mer info kommer.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss